Konserver till campingen

Även om konserver väger lite mer än frystorkad mat så kan det vara bra att ha med ett par burkar när man ska campa. Dels så kan de mätta lite bättre och vara ett vikti7868761338_133bc0cdef_bgt komplement. Dessutom går konservburkar att värma upp direkt över elden och du kan få varm mat i dig när du är frusen och hungrig.

Alla campare bör ha med sig ett par konserver, speciellt om man ska vara borta under en längre tid och om du inte ska vandra så mycket så kan vikten av ett par konserver spela mindre roll. Ju mer du ska röra på dig och desto mer du ska bära din packning desto mindre vill du givetvis att den ska väga. En fördel med konserver är att de dessutom kan ätas kalla om de skulle behövas. Du behöver alltså inte tillaga dem för att du ska kunna äta dig mätt och därav är det en mycket stor fördel om du ska vara ute i vildmarken. Du är garanterad en måltid eller två beroende på hur många konservburkar du har med dig.

Även om du planerar att fiska eller hämta all din mat från naturen på något sätt så är det mycket klokt att ta med sig ett par konservburkar. Du vet nämligen aldrig om vädret kommer att slå om eller om fisken verkligen kommer att nappa på ditt bete. I stort sett vad som helst kan hända ute i skog och vildmark och därav gäller det att vara förberedd. Det finns många olika konservburkar som du kan välja mellan och det finns någonting för alla smaker. Konserver behöver inte heller hållas kalla för att man ska kunna äta dem, oavsett om du har tonfisk i konserv, bullens varmkorv eller raviolipasta så kan du öppna den direkt och äta den när du blir hungrig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *